Rekruttering af frivillige og brugere

Frivillige
Det er vigtigt at finde de rigtige frivillige til de forskellige opgaver. Det er også vigtigt, at de frivillige i jeres forening får en god oplevelse med at være frivillig. Fokus på rekruttering, introduktion, frivilligpleje og udvikling kan være med at sikre en stabil og velfungerende frivilliggruppe med en løbende og balanceret tilgang af nye frivillige.

I De Frivilliges Hus tager vi gerne en snak med jer om, hvordan I bedst kan rekruttere nye frivillige. Hvilke opgaver kan / skal de løse? Hvordan kan I skrive et godt jobopslag, og hvor skal I annoncere det henne? Hvad gør man, hvis man har problemer med en frivillig?

Brugere
Mange gode tilbud og aktiviteter er faldet til jorden, fordi der ikke kommer nok brugere. Og når I nu ved, at behovet for jeres tilbud er der, hvorfor kommer de så ikke? Måske er det fordi, de ikke ved, at tilbuddet findes? Måske er det fordi, det er svært at komme afsted hjemmefra?

Hvad end forklaringen er, er det vores erfaring, at I skal ud med budskabet om jeres tilbud ad mange forskellige kanaler og igen igen. Vi kan hjælpe jer med ideer til hvordan og hvor.  

Få et møde
Hvis I vil arbejde mere med rekruttering af frivillige og brugere, er I velkomne til at aftale et møde med os.

Støtte til frivillige sociale foreninger