Faciliteter i De Frivilliges Hus

De Frivilliges Hus har en række forskellige faciliteter, der kan benyttes af foreninger, grupper og borgere.

Lokaler og booking
De Frivilliges Hus har fire lokaler, som frivillige foreninger og grupper kan låne. Mødelokale 1 & 2 er i stueetagen, og har sammenlagt plads til ca. 25 deltagere. Da disse to store og lyse lokaler er placeret i forlængelse af hinanden, bliver de typisk booket og benyttet samtidig i forbindelse med en given aktivitet. Her forefindes også en projekter, som kan benyttes. På anden sal er der et mindre mødelokale (4) med plads til ca. 6-8 deltagere. Det benyttes blandt andet til bestyrelsesmøder m.m. Endvidere råder vi også over et andet og mindre lokale (5) på anden salen - dette egner sig dog fortrinsvis til enkeltmands-samtaler.

Hvis du vil booke et lokale, kan du ringe eller sende en mail om dit behov. Du er altid velkommen til at komme og få en rundvisning. Da der er mange brugere af huset, er det personalet i huset, booker lokaler for dig, for at være sikker på, at der ikke opstår dobbeltbookninger.

Andre faciliteter
Vi har forskellige kontorfaciliteter, som vi stiller tilrådighed. Blandt andet har vi to borger-pcere med netadgang, som frit kan benyttes. Desuden er der mulighed for at printe og kopiere på kontoret i stueetagen.

I De Frivilliges Hus har vi også et velfungerende køkken med alt, hvad der hører et køkken til: Kaffemaskine, elkedel, køleskab, ovn og kogeplader. Det er endvidere udstyret med opvaskemaskine, så opvasken, efter endt aktivitet, kan kommes til livs.

Huset er omgivet af en dejlig have, som også kan bruges, når vejret er til det. Der er stole og bord til udendørs brug.